Dasar Privasi

Apakah maklumat yang kami kumpul?

Kami mengumpul maklumat daripada anda apabila anda mengisi borang atau borang pertanyaan dalam talian. Apabila pesanan atau mendaftar di laman web kami, sebagaimana yang sesuai, anda mungkin akan diminta untuk memasukkan anda: nama, alamat e -mel, nombor telefon atau kewarganegaraan, kelayakan. Anda boleh, bagaimanapun, layari laman web kami tanpa nama.

Apa yang kami menggunakan maklumat anda untuk?

Mana-mana maklumat yang kami kumpul daripada anda boleh digunakan dalam salah satu cara berikut:
Memproses transaksi, Maklumat anda , sama ada awam atau swasta, tidak akan dijual , ditukar, dipindahkan, atau diberikan kepada mana-mana syarikat lain untuk apa-apa sebab sekalipun, tanpa kebenaran anda, selain bagi maksud nyata menyampaikan produk atau perkhidmatan yang dibeli diminta .

Bagaimana kami melindungi maklumat anda?

Kami melaksanakan pelbagai langkah-langkah keselamatan untuk menjaga keselamatan maklumat peribadi anda apabila anda masuk, menyerahkan, atau mengakses maklumat peribadi anda.

Adakah kita menggunakan cookies ?

Kami tidak menggunakan cookies.

Adakah kita mendedahkan apa-apa maklumat kepada pihak luar?

Kami tidak menjual, perdagangan, atau sebaliknya memindahkan kepada pihak luar maklumat peribadi anda. Ini tidak termasuk pihak ketiga yang dipercayai yang membantu kami dalam mengendalikan laman web kami, menjalankan perniagaan, atau perkhidmatan anda, selagi pihak-pihak bersetuju untuk menyimpan maklumat ini sulit. Kami juga boleh mengeluarkan maklumat anda apabila kita percaya keluaran sesuai untuk mematuhi undang-undang, menguatkuasakan dasar laman web kami, atau melindungi kita atau lain-lain hak, harta, atau keselamatan. Walau bagaimanapun, maklumat pengunjung bukan peribadi boleh diberikan kepada pihak lain untuk pemasaran, pengiklanan, atau kegunaan lain.

Kanak-kanak Privasi Dalam Talian Akta Perlindungan Pematuhan: Kami adalah mematuhi keperluan COPPA (Kanak-kanak Privasi Dalam Talian Akta Perlindungan), kita tidak memungut apa-apa maklumat daripada sesiapa di bawah 13 tahun. Laman web kami, produk dan perkhidmatan yang ditujukan kepada orang-orang yang berumur sekurang-kurangnya 13 tahun atau lebih tua.

Dasar Privasi Dalam Talian: Hanya Dasar privasi ini hanya terpakai dalam talian kepada maklumat yang dikumpul melalui laman web kami dan tidak kepada maklumat yang dikumpul di luar talian.

Keizinan Anda Dengan melayari laman web kami, anda bersetuju dengan dasar privasi laman web kami.

Hubungi Kami Jika terdapat sebarang soalan mengenai dasar privasi ini anda boleh hubungi kami menggunakan maklumat di bawah. vic.edu.my vic.edu.my

Wisma Victoria

Kolej Antarabangsa Victoria

No 984, 986 & 988,

Jalan Kampung Batu,

Taman Batu off 5th Mile,Jalan Ipoh,

51200 Kuala Lumpur

No Tel : 03 - 6259 5100 / 03 - 2382 2232

NO Faks : 03- 6251 5100 / 03 - 6258 5150

http://www.vicmy.com