Pejabat Kemasukan

Selamat datang ke Victoria pejabat kemasukan kolej antarabangsa

Victoria International College Kemasukan Pejabat bertindak sebagai titik pertanyaan pusat untuk bakal pelajar dari Malaysia dan di seluruh dunia yang berfikir untuk memohon suatu agama dan penasihat mereka, guru-guru dan ibu bapa. Victoria International College mengalu-alukan semua permohonan untuk kemasukan. Pelajar dijemput untuk melawat pejabat kemasukan kami.

Pelajar datang dari seluruh Malaysia dan di seluruh dunia untuk menghadiri VIC. kami menjemput anda untuk meneroka laman-laman kemasukan untuk memahami apa yang membuat permohonan dan kolej proses pemilihan yang unik. Wakil-wakil pejabat kemasukan akan membimbing pelajar untuk proses kemasukan.

Pejabat kemasukan adalah juga pusat tumpuan kolej meluaskan inisiatif pembukaan, untuk menarik pelajar-pelajar dari sekolah-sekolah yang mempunyai sejarah sedikit pelajar yang memohon ke Victoria International College. Pejabat bertanggungjawab Meluaskan inisiatif Penyertaan dalam meningkatkan aspirasi dan memperluas akses kepada pendidikan.

Pejabat Kemasukan komited untuk bekerja dengan bakal pelajar untuk memastikan penyertaan yang berjaya ke Victoria International College. Misi kami adalah untuk menyediakan maklumat menyeluruh, pemprosesan cekap bahan-bahan permohonan dan perkhidmatan tampan. Ia adalah matlamat pejabat Kemasukan untuk perkhidmatan pemohon dengan penuh hormat dan profesionalisme pada setiap masa.

Waktu pejabat pejabat kemasukan adalah 08:00 hingga 06:00.

Laman ini bertujuan untuk menjawab soalan anda sama ada anda pemohon yang berpotensi, sekolah atau kolej wakil atau ibu bapa / penjaga. Jika anda tidak dapat mencari maklumat yang anda cari, anda boleh e-mel Pengambilan Pelajar dan Kemasukan pada info@vic.edu.my

Wisma Victoria

Victoria International College
No 984, 986 & 988,
Jalan Kampung Batu,
Taman Batu off 5th Mile,Jalan Ipoh,
51200 Kuala Lumpur

Tel Number : 03 - 6259 5100 / 03 - 2382 2232

Fax Number : 03- 6251 5100 / 03 - 6258 5150