Victoria International College Misi

VIC Misi

Victoria International College Misi

Misi International College, Victoria adalah untuk menawarkan program pendidikan cemerlang dibezakan oleh pengalaman pembelajaran transformasi yang menjelaskan pelajar dan membolehkan mereka cemerlang di bilik-bilik darjah dan lebih. Kami berusaha untuk memupuk kemungkinan dan mendorong niaga hadapan. Vic komited untuk pembangunan sebuah masyarakat dinamis dan terpelajar melalui pendidikan transformasi.

Di Victoria International College, intelektual, kreatif, sivik dan moral keupayaan pelajar yang dibangunkan dengan sepenuhnya melalui disiplin mental dan pengalaman sosial yang kaya. Kami berusaha untuk menjana pengetahuan, membuka minda pelajar-pelajar kita kepada pengetahuan ini dan membantu mereka membuat sebahagian besar peluang pendidikan ini. Semua orang di VIC digalakkan untuk menyatakan idea-idea mereka secara bebas. Kami berusaha untuk mengenal pasti dan menghapuskan sekatan terhadap penyertaan penuh pelajar dan membantu mereka mencapai potensi manusia dan intelektual maksimum.

VIC telah menawarkan perkhidmatan pendidikan yang berkualiti membentuk 35 tahun yang lalu. Matlamat kami adalah untuk berkhidmat kepada masyarakat sebagai pusat pembelajaran antarabangsa yang paling digemari dalam bidang seperti pengurusan hotel dan katering, pentadbiran perniagaan, pengurusan perniagaan, perakaunan, teknologi maklumat, farmasi, kejururawatan, fisioterapi, syarikat penerbangan dan pengurusan pelancongan, dan Inggeris.

Matlamat Strategik Terus Dikejar oleh Victoria International College

  • Membawa masyarakat pendidikan melalui teladan dengan pengajaran dan pembelajaran kita
  • Jauhkan semua program kami memberi tumpuan kepada keperluan di dalam industri berkaitan
  • Menyediakan satu pandangan antarabangsa untuk pelajar-pelajar kita
  • Mengekalkan persekitaran yang pelbagai budaya, dan memupuk rasa hormat dan menghargai kepelbagaian etnik
  • Menggalakkan pelajar untuk mencapai potensi penuh mereka
  • Menggalakkan penglibatan pelajar dan pembelajaran transformative
  • Profesional Produce mampu memberikan nilai yang tinggi kepada majikan
  • Mewujudkan cara yang membolehkan pelajar untuk menyuarakan pendapat mereka dalam perancangan strategik dan proses membuat keputusan
  • Memastikan penggunaan optimum sumber
  • Membangunkan hubungan yang berkekalan yang saling menguntungkan dan jangka panjang dengan komuniti perniagaan

Menerajui Komuniti Berpendidikan dengan teladan Piawaian pengajaran dan pembelajaran Kami

Victoria International College telah menjadi perkhidmatan pendidikan menawarkan kualiti untuk lebih daripada 3 dekad. Kami komited untuk memelihara pengajaran dan pembelajaran tertinggi piawaian. Vic telah membuat sebuah tempat untuk sendiri di industri pendidikan dengan komitmennya kepada kecemerlangan. Sasaran kami akan dikenal pasti sebagai tiada tolok bandinganya pusat pembelajaran antarabangsa.

Kami memahami bahawa fakulti yang cemerlang adalah keperluan yang paling penting untuk menawarkan pendidikan berkualiti. Ini adalah sebab mengapa kami membuat usaha untuk menarik, memupuk dan mengekalkan fakulti yang luar biasa. Kakitangan kami adalah sangat berpengalaman dan mempunyai pengetahuan mendalam mata pelajaran. Mereka tidak hanya tuan mata pelajaran mereka, tetapi juga menyedari teknik pengajaran yang berkesan. Pada VIC interaksi pelajar dan guru digalakkan untuk membantu pelajar mendapatkan ilmu sebanyak mungkin dari setiap kelas. Semua program kami telah direka dengan memberi tumpuan khusus pada industri yang berkaitan.

Kami menawarkan semua kemudahan dan peralatan yang diperlukan untuk menggalakkan kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran. Ini termasuk bilik darjah yang lengkap, makmal, perpustakaan dan dewan peperiksaan. Persekitaran pendidikan yang memberi tumpuan di VIC menggalakkan pengajaran dan pembelajaran yang luar biasa.

Pastikan semua Program kami memberi tumpuan kepada keperluan di dalam industri berkaitan

Matlamat kami adalah untuk menukar pelajar ke profesional mampu untuk berjaya di tempat kerja. Untuk ini, kami menawarkan kursus-kursus yang direka dengan keperluan industri yang berkenaan dalam fikiran. Program kami menggabungkan pendidikan tradisional berasaskan pengetahuan yang ada latihan praktikal. Ini melengkapkan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk memenuhi keperluan industri. Graduan tersebut berharga-menyewa untuk majikan yang berpotensi kerana mereka serta-merta boleh mula membuat sumbangan yang besar terhadap organisasi.

Menyediakan satu Tinjauan Antarabangsa kepada pelajar kita

Kemajuan dalam bidang teknologi telah membawa dunia lebih rapat. Internet telah membuatnya kemungkinan kepada orang terletak di di hadapan sudut kepada dunia berkomunikasi dengan satu sama lain dengan mudah dan dengan mudah. Disebabkan oleh ini, jumlah perniagaan multinasional semakin meningkat setiap hari. Bagi hidup dalam persekitaran ini, tinjauan antarabangsa penting.

VIC ialah sebuah pusat pendidikan benar-benar antarabangsa. Program kami direka untuk meluaskan ufuk pelajar dan untuk menawarkan mereka pandangan global. Sebagai contoh, program Pentadbiran Perniagaan VIC menyampaikan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dalam persekitaran perniagaan antarabangsa dan untuk mengatasi isu-isu yang dihadapi oleh pertubuhan-pertubuhan di peringkat global.

Mengekalkan Pelbagai Budaya Alam Sekitar dan Foster Hormat dan Penghargaan Kepelbagaian Etnik

VIC menarik pelajar dari seluruh dunia. Peluang untuk bertemu dengan orang dari sudut yang berlainan di dunia adalah salah satu daripada banyak faedah belajar di sebuah pusat pengajian antarabangsa seperti VIC. Di sini pelajar datang berhubung dengan orang dari pelbagai latar belakang, budaya dan etnik. Ini membolehkan mereka untuk belajar tentang budaya asing, teman di seluruh dunia dan belajar bahasa baru.

Pemahaman tentang perbezaan antara budaya yang berbeza boleh menjadi aset yang besar. Ia amat penting dalam persekitaran perniagaan yang semakin global. Pada VIC, kami berusaha untuk menggalakkan penghargaan dan menghormati kepelbagaian etnik.

Menggalakkan pelajar untuk mencapai potensi penuh mereka

VIC membuat semua usaha yang mungkin untuk membantu pelajar mencapai potensi penuh mereka. Untuk tujuan ini, kami menggalakkan kebebasan bersuara pendapat dan idea. Interaksi antara pelajar dan ahli fakulti digalakkan kerana ini bukan sahaja membantu pelajar lebih memahami konsep tradisional, tetapi juga menggalakkan penjanaan idea baru. Ahli fakulti kami adalah sangat berpengalaman dan mahir dengan teknik-teknik yang boleh menggalakkan pelajar untuk melakukan yang terbaik.

Program kami termasuk gabungan komponen teori dan praktikal. Ini membantu pelajar menimba ilmu pengetahuan serta kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam kerjaya yang mereka pilih. Persekitaran di VIC menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat dan komitmen kepada kecemerlangan.

Menggalakkan Penglibatan Pelajar dan Pembelajaran transformatif

Kami percaya ilmu yang mempunyai kuasa untuk mengubah individu dan masyarakat secara keseluruhan. Untuk tujuan ini kita membuat usaha yang berterusan untuk menggalakkan pembelajaran transformatif.

Saiz kecil bilik darjah di Victoria International College menggalakkan perhatian individu dan menggalakkan interaksi antara ahli fakulti dan pelajar. Ini membolehkan pelajar untuk membuat sebahagian besar guru berpengetahuan kami. Pelajar boleh menjelaskan keraguan, mendapatkan pemahaman yang lebih baik daripada konsep tradisional dan juga membincangkan idea-idea baru dengan kakitangan.

Kecemerlangan akademik, pelbagai peluang pembelajaran dan interaksi pelajar fakulti membuat pengalaman belajar di VIC unik. Selain daripada membentuk asas teori yang kukuh dan membantu pelajar mencapai matlamat akademik mereka, VIC menggalakkan pelajar untuk membuat perubahan transformasi positif dalam masyarakat dengan menawarkan pelbagai peluang pembelajaran.

Membangunkan hubungan yang berkekalan Saling Bermanfaat dan Long dengan Komuniti Perniagaan

Pertumbuhan adalah satu objektif yang sama dan setiap organisasi mempunyai persamaan. Sumber manusia yang mampu adalah salah satu keperluan asas bagi pengembangan firma. Ini bermakna majikan sentiasa rupa-hati untuk calon yang sesuai untuk memenuhi keperluan yang semakin meningkat syarikat mereka.

VIC menawarkan pelbagai program pendidikan. Program-program yang menawarkan kedua-dua latar belakang teori dan latihan praktikal. Tumpuan industri program kami melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, sikap dan kemahiran dicari oleh majikan.

Perhubungan dengan komuniti perniagaan saling menguntungkan kerana ia membantu syarikat mendapatkan pekerja yang berharga dan mewujudkan peluang-peluang pekerjaan yang menarik bagi pelajar VIC. Sepanjang tiga dekad yang lalu, VIC telah membangunkan hubungan dengan beberapa syarikat utama. Kami terus mengukuh dan mengembangkan hubungan kita dengan ahli-ahli komuniti perniagaan global.