Pelajar Antarabangsa

Victoria International College Pejabat Antarabangsa bertanggungjawab untuk pengambilan pelajar antarabangsa untuk melanjutkan pelajaran. Pemohon pelajar antarabangsa boleh mengemukakan permohonan terus kepada pejabat antarabangsa atau melalui salah seorang wakil rasmi kami. Jika dokumen anda dalam bahasa yang berbeza selain bahasa Inggeris, sila hantar Bahasa Inggeris versi yang sudah diterjemahkan. Bayaran permohonan anda akan dimaklumkan oleh Kolej kepada penerimaan dokumen dan borang permohonan.

The Victoria International College komited untuk menyediakan persekitaran yang hangat dan mesra dan iklim intelektual di mana pelajar digalakkan untuk cemerlang. Program ini direka untuk menjadi relevan dan memenuhi keperluan masyarakat Pelajar Antarabangsa.

Victoria International College diiktiraf di peringkat antarabangsa bagi kecemerlangan dalam pengajaran dan dianggap sebagai sebuah institusi yang inovatif dan progresif.

Semua pemohon dikehendaki mengemukakan dokumen / butiran yang berikut:

Mengemukakan dokumen-dokumen berikut dengan borang permohonan kepada jabatan antarabangsa kami

  • 2 salinan Pasport (Semua Muka Surat),
  • Borang permohonan Diisi
  • 7 keping gambar berukuran pasport terkini (5cm x 4cm) - Blue Latar Belakang
  • 2 Salinan diperakui benar bagi semua kelayakan akademik (Istilah "salinan yang diperakui" merujuk kepada rekod akademik yang dikeluarkan oleh sekolah anda sebelum ini dengan sekolah-sekolah meterai atau cap rasmi pada dokumen tersebut. Rekod akademik dalam bahasa selain daripada bahasa Inggeris hendaklah disertakan dengan yang diluluskan terjemahan.)
  • Bayaran pemprosesan: Ringgit Malaysia (RM) 2100,00 atau USD 700 $
  • .
  • Tiada Sijil Bantahan dari Kementerian Pelajaran Malaysia (Bagi pelajar Afrika sahaja)